Share this content on Facebook!
13 Dec 2015

Pandantiv Argint

In ultimii ani au devenit neobisnuit de populare metodologiile de “potrivire a sangelui”, bazate pe idea, ca grupa sanguina este in masura sa determine comportamentul, obiceiurile alimentare si sentimentale, precum si dispozitia energetica. Cu ultimul punct are legatura si alegerea bijuteriilor – asa cum afirma adeptii sistemului de grupa sanguina – anume in acest caz piatra sau metalul pretios pot sa accentueze energia dvs, sa devina protectorul si talismanul dvs., aducatorul noroc. Haideti sa aflam, care sunt pietrele pretioase care se recomanda sa fie purtate de diferitele grupe sanguine.

Persoanele care poarta cristale de munte isi consolideaza perseverenta, ii aduc proprietarului dragoste, bucurie in viata, simpatia celor din jur, noroc, confort sufletesc si bunastare. Aceste cristale te pot ajuta sa scapi de cosmarurile nocturne, insomnie si stari de panica.Conform credintelor antice, mineralul purifica mintea, corpul si stimuleaza eliminarea toxinelor din organism. Amuleta de cristal il protejeaza pe om de la pericolul de inghet (pe vreme de iarna) sau de insolatii (vara).Cristalele de munte contribuie la concentrarea atentiei, ascute procesele mintale, extinde capacitatea de memorare si imbunatateste calitatile verbale.

Pandantiv Argint :Perlele Conch – se pronunta konk – sunt de fapt pietre calcaroase produse in interiorul cochiliei melcului Queen Conch (Strombus gigas), avand forma ovala sau baroc, fiind asemanatoare unor oua de maxim 3 mm. Culorile cele mai intalnite sunt nuante de roz (roz-somon), dar se pot gasi si in nuante de galben, foarte rar si in nuante de maro, alb sau auriu. Un alt aspect aparte al acestor perle este o anume irizare a unora de culoare roz sau alb-roz, reflexie denumita “structura flacara”. Unii cred ca nuantele de culoare se schimba in timp, devenind mai pale.

Bratara Kaballah

Acvamarinul este una dintre cele mai cunoscute pietre pretioase si a fost deosebit de apreciat in Evul Mediu. In anii 1300, din acvamarin au fost taiate primele lentile de ochelari. Potrivit astrologilor, acvamarinul avea puterea de a calma apele marilor si oceanelor si era simbolul prieteniei si al dreptatii. Se spune ca este cadoul perfect pentru femeile tinere si fragile.

Perlele de Tahiti sunt perle cu nucleu introdus in gonad (organul de reproducere), fiind produse de speciile de scoici Pinctada margaritifera, denumite si scoici “cu buze negre”. Aceste scoici produc perle cu nuante uluitoare de gri spre negru, cu tonuri de argintiu, verde, albastru, chiar mov si cu un lustru magnific. Cele mai apreciate raman insa cele denumite “peacock”, cocos, de un negru spre verde, cu tonuri diverse din aceste doua nuante combinate. Perlele de Tahiti de culoare negru intens sunt extrem de rare si foarte scumpe, nefiind disponibile in general in magazine.

Bratara Kaballah : Forma perlelelor de apa sarata este in general sferica, datorita nucleului inserat, exceptie de la regula facand perlele de apa sarata de tip Keshi, care nu au nucleul sferic. Totodata, pot exista si “accidente” ale formelor perlelor de apa sarata, dand nastere perlelor cu forma buton/nasture, ovale sau baroc, foarte apreciate si cautate deopotriva, mai ales ca pot fi folosite si in bijuteriile fashion.

Bratara Kaballah Perlele de apa dulce, pentru a nu mai folosi termenul mai lung de perle naturale de cultura de apa dulce, sunt produse, dupa cum le spune si numele, in lacuri si rauri cu ape dulci, unde traiesc specii de scoici triunghiulare (Triangle shell sau Hyriopsis cumingii) care produc efectul de sidefare al unui corp strain. Acest gen de perle se disting prin faptul ca sunt de obicei de culoare alba, eventual cu irizari de nuante pale de galben sau roz, acestea din urma nefiind catalogate ca cele cu cea mai buna calitate si deci cu un pret mai mic. Perla de apa dulce se distinge prin faptul ca in ea nu se introduce un nucleu, o biluta din sidef din perla-mama, ci doar o bucatica de manta de circa 3 mm de la o perla-donator similara ca si specie. Mantaua este primul tesut al unei scoici, prin intermediul careia este prins organismul ei de una din partile scoicii, sau de ambele, dupa caz, in functie de tipul biologic al scoicii.

Pandantiv Infinit Acvamarinul este una dintre cele mai cunoscute pietre pretioase si a fost deosebit de apreciat in Evul Mediu. In anii 1300, din acvamarin au fost taiate primele lentile de ochelari. Potrivit astrologilor, acvamarinul avea puterea de a calma apele marilor si oceanelor si era simbolul prieteniei si al dreptatii. Se spune ca este cadoul perfect pentru femeile tinere si fragile.

More results:
Bratara Cu Snur Bratara Kaballah Bratara Kaballah


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: